Adidas Stan Smith

Tilsyneladende tilbage til det grundlæggende vender adidas Stan Smith adidas stan smith sko udsalg tilbage til sin mest OG-farvewys med værktøjsmodifikationer langt ude af venstre felt for den tennis-designede sneaker. Efter at have kaldt mere om brugen som en gadestift-hæftekar, sørger parret for nu for det konstant anvendte og ofte anmodede GORE-TEX-materiale, hvilket skaber et alsidigt udstyr til alle betingelser.

Efter den adidas tubular online tilbud utroligt imponerende sort og røde farve fra tilbage i august fortsætter adidas Tubular Doom Soc sit løb af spændende farveskemaer med denne "Sesame" iteration. Den futuristiske silhuet er udstyret med en Yeezy-lignende beige Primeknit-overdel, opvejet af hvid detalje med en ruskindhælfane, alle sidder øverst på den bølgende tubulære mellemsål.

Adidas EQT Gazelle tager sin hybridiserede værktøj og frisker den op i en ren og enkel farve. Tillader meget af designet at tale, og den underliggende EQT-base sidder tilbage med en adidas gazelle herre danmark blanding af bleget hvidt mesh sidder ved siden af lidt off-white noter af webbing ved profilen Three Stripes logo såvel som de accenterende komponenter på tværs af hælindpakningen og foring.

Adidas 'splinternye kvindes eksklusive Alphabounce Instinct-silhuet præsenterede sig for nylig for verden i et sæt enkle farveskemaer, der sportede tonale overdel og kontrasterende mellemsåler. Nu har Three adidas alphabounce danmark Stripes to nye variationer af den fjedrende løber med vildfarvet æstetik, som næsten helt sikkert vil vende hoveder.
Sign In or Register to comment.