nike air force 1 low white gum bottom


Slå gaden med unapologetically dristig appel i den seneste banebrydende tilføjelse til adidas 'sneaker kollektion adidas deerupt runner hvid. Med en soklignende pasform, der klemmer foden med en tilspidset tå og snøreåbning på tværs af bue. Med en sengetøjsnet overlay indpakket rundt hele sko, herunder den cushy mellemsål for et seriøst slående udseende. Farveblokeret konstruktion færdig med en mærket hælhætte og grippy gummisål.
Udgivet i december 2018 har denne rene udgave af adidas ultra boost 4.0 triple black nubuck cage silhuetten en "Non-Dyed White" farveway. Designet er et hvidt primeknit øvre med sort peberet ind i kontrast. Den desaturerede æstetik suppleres af et uberørt hvidt midtefod bur, hæl tæller og Boost mellemsål oven på en sort kontinental gummi ydersål.
Adidas adidas nmd r1 primeknit black and white er også kendt som adidas NMD Runner. Det er en low-top sneaker, der indeholder Primeknit, mesh eller neopren over en Boost sål. Efter debuteringen i december 2015 har flere forskellige versioner af sneakerne udgivet. Det er i øjeblikket et af de mest populære løbesko til dato.
Nike nike air force 1 low white gum bottom Volt er så fint som det bliver fint fremstillet af premium læder. Subtile kontrast kommer i vejen for "Volt" accenter ved tungen, hælen, sidepanelerne og indersålen, og nedenunder er en luftfedtet mellemsål til stede for ekstra komfort og en glattere stride. For at afrunde det hele, har Air Force 1's klassiske tåbe perforeringer funktionen, hvilket giver skoen en moderne, men endnu en klassisk stemning.
https://www.durablewell.com/
Sign In or Register to comment.