Nike Air Max 1 Groothandel

De Nieuwe Nike Air Max 1 begint het herfstseizoen goed met een premium nieuw uiterlijk in zwart en een onderscheidende zilverkleurige metallic-behandeling. De donkere editie van de iconische hardloper is afgewerkt met een zwarte suede achtergrond, daarna geaccentueerd met een gecraqueleerd metallic zilverkleurige print over het spatbord, Swooshes en het hakpaneel voor een van de meest stijlvolle Air Max 1's die we het hele jaar hebben gezien. De Air Max 1 PRM "Metallic Silver" is onderdeel van een pakket met de Air Force 1, Air Pegasus '83 en Air Huarache met dezelfde metallic zilveren details en zal binnenkort worden uitgebracht bij geselecteerde Nike Sportswear-winkels.

image

Een nieuwe en intrigerende blik naar een dertig jaar oud silhouet kan een uitdagende taak zijn. Lage Prijs Nike Air Max 1 silhouet bevindt zich momenteel in zijn 31e campagne en dankzij het ongelofelijke vermogen van het merk om kleurcombinaties te ontwerpen die consumenten nog nooit eerder hebben gezien, blijft het een van de populairste modellen op de markt. Gebruik makend van de herkenbare kleurblokkering van de sneaker, heeft Nike een andere unieke kijk op het pictogram gecreëerd, Mint Green toevoegend aan zijn buitenzool, tongentab en zijn wreef, dienend als het focuspunt van deze iteratie.

Gedurende de illustere 31-jarige geschiedenis van het toonaangevende Air Max 1-silhouet, is het gebouwd in een overvloed aan verschillende materialen en heeft het meegewerkt aan een aantal titanen uit de industrie. Of de volgende release van de sneaker een eenvoudige inline colorway is, of dat het een speciale creatie is die wordt gedaan door atmos of Parra, de Opruiming Nike Air Max 1 zal altijd de aandacht trekken van Nike-hoofden, zowel oud als nieuw. Gekleed in een luxe reeks getrommelde leders past de komende druppel die je hieronder ziet ergens in het midden van de twee eerder genoemde kampen, omdat deze geen enkele band heeft met een sneakershop, maar door zijn premium esthetiek zit hij een tandje hoger dan normaal GR. De bovenste helft van de bovenkant is versierd in een diepe blauwe tint, terwijl het spatbord en de hielkap opteren voor een opvallende karmozijnrode toon.

Kopen Nike Air Max 1 is ongetwijfeld een van de meest populaire schoenen op de markt van vandaag. Het is gelukt om meer dan drie decennia in het hogere segment van sneakers te blijven vanwege zijn tijdloze constructie en extreme aanpasbaarheid, omdat het ogenschijnlijk elke kleur of materiaalcombinatie kan aannemen die erop wordt gegooid. Nu is de nieuwste versie van de Swoosh Brand op de legendarische creatie van Tinker Hatfield een 'Diffused Taupe', alleen voor vrouwen, met een zachte mix van aardachtige mauve en taupe tonen. Een mauve mesh dient als de basis en verschijnt ook op de swoosh van het kwartpaneel, terwijl taupe accenten arriveren via de mudugard, de hak, de middenvoet en de tong.

www.vvvfabricnl.com
Sign In or Register to comment.