Air Jordan 1 Kopen goedkoop

image

U kunt het ophalen op www.willtrval.com

Air Jordan 1 Kopen goedkoop is klaar om de jongedame-sneakerheads opnieuw te herkennen met een ander hoofdstuk uit de collectie 'Heiress'. Van Air tot erfgename, de meiden-alleen colorways en sizing functies premium neemt op klassieke Jordan-silhouetten in unieke vrouwelijke looks, en blijft dit najaar met deze fluwelen editie van de Air Jordan 1. Gebouwd met pluche bordeaux fluweel, is de Air Jordan 1 voltooid met metallic gouden accenten en een doorschijnende bordeauxrode buitenzool voor een verfijnde en premium sneakeroptie voor de jonge dames.

Lakleerstijlen van de Air Jordan 1 Bestellen goedkoop vallen nu in de winkels, omdat je al het geld 'Gorge Green' in je favoriete winkelschappen hebt zien verschijnen. Vanaf oktober zal Jordan Brand andere kleurstellingen van de glanzende AJ1's zoals deze "Deep Royal" colorway vrijgeven, die hetzelfde tweekleurige uiterlijk van patent- en nerfleer krijgt boven een witte tussenzool en bijpassende buitenzool. Toen we voor het eerst een catalogus van de schoenen haalden, leken ze meer uniform in het lakleer voor een DSM x Air Jordan 1-type look, maar ze zijn duidelijk een beetje anders dan die epische samenwerking van een jaar geleden.

Jordan Brand blijft de Air Jordan 1 Goedkoopstetegenwoordig vernieuwen en remixen, of het nu via de Pinnacle Collection is, nieuwe colorways zoals de Reverse Shattered Backboard 1s, of deze nieuwe Air Jordan 1 Mid Winter die de klassieke 'Wings' branding op de enkel sloten kraag voor een anonieme Black / Dark Gray colorway. De Air Jordan 1 Mid Winter heeft zwart lederen panelen, een fleece tong en voering en een laklederen Swoosh die deze Jordan 1 Mid onderscheidt van vorige releases. De Jumpman-branding is bijna gecamoufleerd op de hiel dankzij het bijpassende zwarte stiksel, terwijl de vleugjes Gym Red de tong accentueren.

Telkens wanneer een originele colorway van de Air Jordan 1 Groothandel langskomt, is het een feest voor de meest klassieke basketbalschoen aller tijden. Het is veilig om te zeggen dat de Blackway-colorway die dit jaar terugkwam, velen van ons enthousiast had gemaakt, ondanks het feit dat het zo'n drie jaar geleden net terugkwam. Altijd een welkome aanblik, de Black Toes zijn terug in november en terwijl we allemaal wachten op een exacte drop-datum, kun je vandaag nog een van je beste previews van de verwachte release krijgen.

Als je de "Shattered Backboard" Air Jordan 1 Goedkope echte hebt gemist, geïnspireerd door de tijd dat een jonge Michael Jordan een bord brak in een oefenduel in Italië, dan kijken de dingen omhoog. Dat komt omdat je nu een kans krijgt op een geheel nieuw "Shattered Backboard" -kleurenschema in fel oranje, wit en zwart op de Air Jordan 1 in een "omgekeerd" kleurenblok. Hoewel de oorspronkelijke versie een kleurblok bevatte dat veel leek op de kleur van de OG "Black Toe" colorway, gaat deze recht omhoog naar "Chicago" - alleen met oranje dat rood vervangt. Kijk hier nog eens naar de "Reverse Shattered Backboard" Air Jordan 1 en verwacht ze op 1 oktober in beperkte hoeveelheden in de detailhandel.

Sign In or Register to comment.