Adidas NMD Aanbieding


image

Je kunt het ophalen op www.schoenenplace.com

Na zijn officiële onthulling weken geleden, is de verwachting dat deze beige Adidas NMD Aanbieding binnenkort zal debuteren, hoewel hij in eerste instantie het eerst in het buitenland is. Officieel de naam Vapor Grey, het slanke model wordt gedefinieerd door zijn ademende primeknit bovenste en EVA-inserts op de tussenzool die is gedrapeerd in de respectieve colorway. De Franse "La Marque Aux 3 Bandes" -tekst, aangevuld met een schone, witte boost sole-eenheid, wat betekent - The Brand with Three Stripes - siert de voorkant van de twee pluggen op elke schoen.

Met de City Sock in zwart samen met zijn release, is dit specifieke paar in wezen gearceerd in maagdelijk wit. De slanke component bestaat uit ademende Primeknit en wordt aangevuld met bijpassende tape-overlays op de zijpanelen, die het iconische driestrepenmotief weergeven. Verder gedetailleerd met een sok-achtige kraag, is de sneaker uitgerust met een ton-vormige boost-sole-eenheid met volledige lengte, uitgerust met de kenmerkende Adidas NMD Uitverkooppluggen in blauw en rood.

De Adidas NMD Bestellen nederland goedkoop in het wit wordt nader bekeken voor de nieuwste functie, omdat het model dit weekend wordt ingesteld op geselecteerde accounts in het buitenland. De slanke component heeft een schoon en ademend Primeknit-bovenwerk en is gedetailleerd met technische gelaste bandoverlays op de zijpanelen en toont het iconische driestrepenmotief van het Duitse sportkledinglabel. Uitgerust met een sokachtige kraag voor een soepele en comfortabele pasvorm, is de sneaker afgerond met een bijpassende boost-zooleenheid met de kenmerkende EVA-pluggen in levendige tonen van blauw en rood.

Gedefinieerd door zijn ademende Primeknit-constructie, wordt het gestroomlijnde Adidas NMD Kopen goedkoopaangevuld met zijn kenmerkende technische gelaste bandoverlays op de zijpanelen, die ook het iconische driestrepenmotief van het label weergeven. De sneaker is verder gedetailleerd met een sokachtige kraag voor een zachte en comfortabele pasvorm, plus een TPU-overlay op de hiel ter versterking, en is afgewerkt met een bijpassende zool van een volledige lengte met contrasterende blauwe en rode EVA pluggen.

Na zijn officiële onthulling, wordt de volgende colorway van de nieuw geïntroduceerde Adidas NMD Bestellen goedkoop in meer detail getoond met deze nieuwste galerij. De opvallende gele goudkleurige afwerking op het ademende en ingewikkeld gebreide bovenwerk, de opvallende component wordt geaccentueerd met zwarte accenten die de oogbeschermers, veters, hiellip, delen van de middenzooleenheid, evenals het binnenste voeringdeel en kraaggedeelte accentueren .

Sign In or Register to comment.