Air Jordan Online Kopen

Jordan Brand duwt de slogan van de 'Anti-Gravity Machines' door de eerste Air Jordan Waar te Koop 31-release-lei met nieuwe advertenties met zowel Russell Westbrook als Kawhi Leonard. De oude mantra gaat vooral op voor dit aankomende Air Jordan 1 "Grove Green" paar dat niet al te ver terug te zien was, omdat we vandaag een kijkje nemen in de tag van de inner tongue met de slogan. Er zijn nog geen releasedatum-info voor de Air Jordan 1 Grove Green met een terugkeer naar een geheel gepatenteerde leren constructie, maar we zijn verheugd meer paren met deze stijl te zien.

De Grove Green-tint heeft een ouderwetse vintage gebarsten esthetiek onder het lakleer voor een unieke draai aan het slanke ontwerp, terwijl zwarte accenten het paar samenbinden. Reliëf Jumpman branding raakt de hielen terwijl de hoge Air Jordan Sale Nederland Grove Green de naam 'Nike Air' slingert voor een bijpassende Jumpman op de tong.

Op een andere dag was een andere Air Jordan Sale nl Retro High OG van plan in de nabije toekomst terug te gaan naar de winkelrekken. We zijn getrakteerd op de verboden jaren '80, hebben de Royal 1s aan de horizon en weten dat Jordan Brand de Air Jordan 1 vanaf nu nog steeds een hoofdbestanddeel van elke seizoenscollectie maakt. Het is een schoen die net zo tijdloos is als een retro basketbalaanbieding, en het laatste wat we zouden willen zien, is dat de Jumpman het oorspronkelijke model van Mike terugplaatst in de kluis. Maar is de Air Jordan 1 Black White, een colorway die pas sinds november 2014 werd uitgebracht, terug van plan voor de lente van 2017?

De iconische originele Air Jordan Online Kopen Black White colorway's imminente return werd door Jordan Brand aangeduid met hun nieuwste commercial met Kawhi Leonard. Nu heeft Twitter-gebruiker soleheatonfeet beweerd dat drie vrij vergelijkbare kleurencombinaties allemaal gepland zijn voor een release in februari 2017, inclusief wat de OG Black White colorway zou kunnen zijn.

Het "verbrijzelde rugplankje" van Air Jordan Opruiming verraste veel mensen toen het debuteerde in juni 2015 vanwege de premium kwaliteit overal, inclusief een prachtige gebroken witte, getrommelde lederen basis. Geïnspireerd door een oefenwedstrijd in Italië, waar Michael Jordan daadwerkelijk een bord brak met een van zijn hoogvliegende dunks, was de colorway afgeleid van de oranje en zwarte uniformen die in de zomer van 1986 werden gedragen. Nu een nieuwe alternatieve Air Jordan 1 Reverse Shattered Backboard is gepland om dit oktober uit te brengen. Het oorspronkelijke Air Jordan 1 Shattered Backboard leek meer op de kleurblokkering van de Black Toe 1s, terwijl dit aankomende paar de zwarte panelen sloten voor meer "Chicago" -gevoel. De zeester oranje accentkleur is terug, net als de zeil-gebroken witte basis.

Je kunt de details bekijken op www.schoenenjog.com

image
Sign In or Register to comment.