adidas pure boost lilla sko Billig Sale

"

Tidligere i år debuterede adidas deres nyeste løbesko, adidas pure boost lilla sko Billig Sale og det var et hit. Du kan ikke gå galt med fuld længde BOOST, PrimeKnit øvre og ubegrænsede styling muligheder. Skoets redesignede udseende gav det en frisk følelse i sneakerverdenen, som var en perfekt start til 2017. Med sommeren nærmer sig hurtigt, giver adidas os PureBOOST DPR, og den er designet til udendørs løb.

Det ser ud som om der har været flere nye silhuetter fra adidas med Boost for nylig, end du kan ryste en pind på, og denne uge er ikke anderledes. Denne seneste silhuet fra mærket med de tre striber er en reimagined Pure Boost-silhuet, adidas pure boost orange billige online priser og det er uden tvivl den mest sportslige indflydelse på design endnu.

adidas pure boost mænd sko billig ligner meget PureBOOST, men de tre striber har foretaget nogle justeringer, og det mest mærkbare er den helt nye en-delt, konstrueret cirkulær strikket øvre. adidas 'signatur Boost teknologi, blandet med en ny 8 mm head-to-toe offset, gemmer og frigør energi mere effektivt, så du får mest muligt ud af din bevægelse. DPR'en kommer også med en traditionel tunge, der ikke er fastgjort, i modsætning til den tidligere PureBOOST, der fremhævede en unik tungekonstruktion, der ville folde over.

Ikke kun har adidas pure boost beige Sko Danmark Online lige toppet de amerikanske sneaker-diagrammer i 2016 og slået Nike til top sko spot for første gang i mere end et årti, men i 'Boost' ejer den mest populære innovation i sneakers, elskede af sneakerheads og atleter både . Mens lanceringshype er centreret om nye Ultra Boosts og NMD'er, er Boost-familien støt vokset, og den nye mænds Pure Boost DPR, der blev lanceret den 18. maj, er den nyeste og største tilføjelse. Jeg modtog et prøvepar i denne uge for at teste før lanceringen.

I denne uge sætter jeg adidas pure boost dame sko Køb online gennem sine skridt. Den seneste blandt adidas 'BOOST-linje er en neutral sko rettet mod kvinder. Faktisk frigiver adidas både en regelmæssig BOOST-linje og en Stella McCartney BOOST-linje, håber at dens funky farver og innovative flydende bue vil trække flere kvinder ind i den aktive livsstil (og selvfølgelig købe deres sko)."
Sign In or Register to comment.