Adidas AlphaBounce Kopen

In het vroege leven van het Adidas AlphaBounce Heren Aanbiedingen instinct heeft het een aantal heldere en krachtige kleurenschema's aangenomen, zoals deze Phoenix Suns-passende versie die je hier ziet. Hi-Res Orange maakt het grootste deel van dit Alphabounce-bovendeel goed en Hi-Red Blue - of paars - vindt zijn weg op de middenvoetschacht van de sneaker aan zowel de laterale als de mediale kant. Een snelle hit van zachtere oranje siert de tongunit van deze sneaker voor contrast, terwijl een zwarte buitenzool van Continental-rubber het instinct van ongelooflijke duurzaamheid voorziet.

Reigning Champ heeft hun samenwerking met adidas het afgelopen jaar opgevoerd, wat ons een gezellige kijk gaf op de Adidas AlphaBounce Dames Bestellen die een absolute must-have was. Ze hebben ook samengewerkt met ASICS Tiger voor een subtiel suede-effect op de iconische Gel Lyte III die samenvalt met een frisse kijk op de New Balance 530, die laat zien dat de vaardigheid van het merk voor een eenvoudige, tonale esthetiek perfect in de schoenenwereld past.

adidas geeft een van hun populairste hardloopaanbiedingen, de Adidas AlphaBounce Goedkoop, een leuke opfrissing met een bijgewerkte advertentiecampagne met de prestaties van Gil Scott Heroin van 'Running' als relevante achtergrond. De AlphaBOUNCE is net zo sterk geweest in de lifestyle-categorie als in het prestatierijk, en met een prijskaartje van slechts $ 110 in combinatie met een slanke esthetiek, een alternatief dempingssysteem voor de populaire Boost bekend als Bounce en comfortabel ontworpen mesh overal , het is een paar dat je moet proberen te geloven.

Sinds zijn debuut in een zwart-witgevlekt grafisch bovenwerk, is de Adidas AlphaBounce Lage Prijs klaar en bereid om een ​​verklaring af te leggen. We hebben hem sindsdien gezien in een uiterst gestreept bovenwerk en kleurveranderende XENO, en nu wordt de AlphaBounce flitser dan ooit in een geheel nieuw reflecterend pakket. De AlphaBounce schittert als nooit tevoren in opvallende reflecterende edities voor zowel mannen als vrouwen met een wilde reflecterende print, oogjespods en strepen op de tong.

De Adidas AlphaBounce Kopen overbrugt de kloof tussen prestatie- en lifestyle-schoenen met een gloednieuw "Suede Pack" dat op 15 juli naar retailers gaat. De adidas AlphaBounce Suede Pack neemt de aloude traditie van 'ziet er het beste uit om je best te spelen' ter harte en werkt het gebruikelijke bovenwerk van mesh bij met een nieuw suede textiel in Olive of Khaki met overlopende BOUNCE-tussenzolen die nog steeds dat gepatenteerde dempingsysteem toevoegen dat de alphaBOUNCE zo'n gewild model.

Je kunt het ophalen https://www.schoenenprofile.com

image
Sign In or Register to comment.