Adidas Originals Superstar 80s RabatSidste år sluttede Rita Ora sig til Adidas Originals Superstar 80s Bedste Pris og viste straks et uberørt adidas Superstar 80s par, der oprindeligt var tænkt som et samarbejde. Nu får vi se æstetikernes retur med disse "Guldfolie" Superstar 80s udelukkende til damerne. Her er tåskallen ikke engang den første ting at få fat i din opmærksomhed, da guldfolien udskriver på basen sammenstød med et premium sort læder og ruskind hele vejen igennem. Det er et udseende, vi har set som en mulighed for NIKEiD, men nu bliver de tre striber involveret i metallfolieglansen.

Pharrell og Adidas Originals Superstar 80s Engros Danmark fortsætter med deres løbende samarbejde med en specialudgave af Superstar 80s til skoens årlige fest. En af de største superstjerner i popkultur giver sin hånd til adidas Superstar, med en præget flerfarvet beaded behandling inspireret af traditionelle bolivianske håndværk. Modtager et fuldt beaded mønster på hver side side, hver medial side udsætter den sorte læder Superstar nedenunder, samtidig med at der bliver flere perler i form af de tre striber. Andre detaljer omfatter mismatchede lyserøde og gule hælfliker og pink og blå mellemsås søm, sammen med Pharrells underskriftsåbninger.

Shawn Stussy er en pioner indenfor streetwear-kultur, og derfor ved du parret med Adidas Originals Superstar 80s Engros, ved du, at du er med til et fint udformet samarbejde. Den seneste Superstar 80s vender tilbage i et premium Dark Indigo læder, mens den klassiske shelltoe får den originale off-white udstråling. Kast i guldfolie branding med en Shawn Stussy / Adidas Originals insignier på hælen for at kontrastere en afslappet tan læderforing, og disse er et must have.

Mere brændstof tilføjes til shelltoe-mania ilden i 2015 med Adidas Originals Superstar 80s Rabat"3D Camo" -pakke. Superstar's tosko-sæt præsenterer den ikoniske silhuet i premium læderkonstruktioner med unikke "3D" -kamouflage-teksturer, der består af braille-lignende hævede prikker over de øverste i camo-former. De to farver er tømmerbrune og hvide, hver med off-white såleenheder og shelltoes til en vintageføde.

NIGO tilføjer en anden udgave af Superstar til modelens 2015-fest som en del af hans løbende samarbejde med Adidas Originals Superstar 80s Rabatkode. NIGO x adidas Originals Superstar 80s "Pioneer" har et all-over-print kaldet "Grand Slam" -designet af NIGO og inspireret af hans kærlighed til sportstøj og Americana. Udskriften er på en grå læderbase med hvide accenter, pakket med adidas logoer og superstjerner.

Du kan tjekke det detaljerede på www.thesolefiles.com

image

Sign In or Register to comment.