Converse One Star BilligTheConverse One Star Nettbutikk har et øyeblikk. Retro-modellen har vært en stor aktør i skateverdenen for en stund, og retro-livsstilssilhouetten har sett samarbeid med respekterte inntrykk som UNDEFEATED, Golf Wang og colette for økt kjennskap. I dag lærer vi at Londons egen fotpatrulje er neste i kø. Den opprinnelige teaser viser fotpatronen Converse One Star i en enkel tan suede med kontrast hvit søm og en standout oransje aksent nyanse, men det som virkelig fanget vår oppmerksomhet var merkevaren. Foot Patrol legger til en Jewel Star på sidepanelet, akkurat som Nike gjorde med retur av Air Max 1 Jewel. Det er en overraskende vri på et ellers enkelt collab. Den siste trenden i sneakerverdenen ser også ut til å være skrevet meldinger på snørebåndene for ekstra detalj, og det vises her i en matchende oransje.

Tyler, The Creator og Converse One Star Beste Prisoverflod av samarbeidsprosessutgivelser ruller rett etter Tylers minneverdige Coachella-prestasjon, da den tidligere Odd Future general tok til sin Instagram-historie nylig for å avdekke en splitter ny fargelegg av hans Golf Le Fleur One Stars, med en tonal navy øvre. Tylers signaturblomstlogo kommer på skoens side i marineblå, ledsaget av hvite sømmer og snørebånd i kontrast, og videre navy Golfblomsterklæringen vises på tungen. En hvit mellomsåle runder av skoens estetiske, og selv om det ikke er noen bilder av yttersålen ennå, er det svært sannsynlig at de har et trykt blomstermønster som ligner på tidligere Golf Le Fleur Converse utgivelser.

The Converse One Star Lavest Priser midtpunktet av flere samarbeid i 2017 og 2018, men dessverre vil oppstart-klærmerke Awake NY ikke være en av dem - for nå. Etikettens grunnlegger Angelo Baque, langvarig merkevaredirektør for Supreme til sin avgang i februar i fjor, avslørte fire skrotede prøver av et påstått One Star-samarbeid på Awake's offisielle Instagram-side. Disse enkle designene har fire tonal suede colorways med Awake NY-logoen brodert på oversiden, med midt "A" som faller rett inn i cut-out-stjernen.

De fargerike rekkene til Tyler, The Creator and Converse One Star Billigsamarbeidspartnere fortsetter å vokse ettersom hans nylig avslørte sett med totonede Golf Le Fleur One Stars nå har en offisiell utgivelsesdato: 1. juni. Tyler og Converse sannsynligvis er mest lunefullt samarbeid, men fire-skospakken tilbyr lilla / grønn, rød / lyseblå, rosa / oransje og lyseblå-rosa iterasjoner av den klassiske Converse One Star, som alle har den umiddelbart gjenkjennelige Golf Le Fleur-logoen med kontrasterende hvite sømmer på oversiden, en ren og enkel tonal hvit One Star mellomsåle, og en svart blomst trykk på den hvite yttersålen / co merkede innleggssåler.

Converse fortsetter sin reise med vekkelse med Converse One Star Kjøpog NYC-baserte kvinners streetwear-merkevare MadeMe. Med et ekspansivt samarbeid som utforsker street, rave, queer og 90s subculture, inkluderer denne samlingen fire farger i One Star, en silhuett hånd valgt av merkevaren grunnlegger Erin Magee. Hun har en omarbeidet, plattformet sål med overdimensjonert stjerne-detaljering ved tårevokningen. Her tilbys en stjerne i to farger i gul og grønn og to suede-alternativer i svart og mørk marineblå.

Du kan sjekke ut det detaljerte på www.skoplace.com

image

Sign In or Register to comment.