New Balance sko Bedste pris

image

Sneaker designet New Balance sko Bedste pris til at passe i ""am til pm"", den nye balance 247 er alsidig og komfortabel. Denne moderne model har haft hovedet, lige siden de udgav, og nu tilbyder New Balance en ny ændret version, der er specielt designet til de varmere måneder fremover. The New Balance 247 ""Puste Pack"" er tilgængelig i en række nuancer og har en øvre bestående af neopren og åndbar konstrueret mesh for at holde fødderne kølige. Plus, de har også deres signatur sok-lignende konstruktion, ""N"" branding på sidepaneler, og reflekterende accenter. Du kan købe din yndlingsfarvebane nu på Sneakerhead.

Sneakeren New Balance sko varmt salg har en ren, minimalistisk design med en øvre mesh, REVLite mellemsål-polstring og en integreret neopren sok. Som det fremgår af livsstilskuddene ovenfor, kombinerer skoen ubesværet form og funktion, hvilket gør den til en perfekt pasform til den konstant bevægelige urbanite.

Yderligere New Balance sko primeknit detaljer omfatter ny side og tung New Balance branding og en hælflig for nem slitage. Colorways kommer i sort, grå, kongeblå og hvid.


Hvis du ikke New Balance 247 har kørt et par af disse spark endnu, er det tid du oplever livet i 247.

http://www.kaiisko.com/
Sign In or Register to comment.