Adidas sko varmt salg

image


En af de mere Adidas luftpude sko kreative måder at vise støtte til den kommende 2010 VM, kommer fra adidas med deres Samba sneaker kollektion. Samba er en perfekt sneaker til at vise din holdsupport, da det er et af de mest populære indendørs fodboldsko hele tiden. Med rødder dateret tilbage til 1950, har Samba været en hæfteklammer i adidas lineup i mange år og i mange variationer.

I denne seneste Adidas sko disk rabat World Cup-samling kommer Samba i en læderoverdel i fem forskellige farvelægninger. Den unikke del om disse er, at de kommer med udskiftelige flagstifter. For hver farveway er tre flagstifter fra tre lande inkluderet, så du kan fastgøre på den valgte pin til det øverste blonderhul og vise støtte til dit hold. Selvfølgelig, med verdensmesterskabet at være sådan en uforglemmelig begivenhed, hver gang det kommer rundt, er det måske ikke en dårlig ide at tilføje en af ​​hver farveway til din samling.

Stående over Adidas sko varmt salg de fleste klassiske adidas sko er den tidløse adidas Originals Samba. Nyligt modtaget en makeover er adidas originalsamba nu her i en helt ny farvevej, der helt sikkert vil fange Star Wars-fans overalt i verden. Hvis vi tager over den oprindelige Samba-silhuet, ser vi flere henvisninger til den store George Lucas Star Wars-trilogi, herunder et køligt tungeemblem med Luke, Han, Chewie og C-3PO, der flyver i en adidas Superstar-bobsled.

De viste farver Adidas Samba repræsenterer det jamaicanske Bobsled-team, der giver den perfekte farvelægning til denne seneste Star Wars-inspirerede Adidas Originals release. Sort dækker det meste af den øvre, mens gul håndterer de tre striber. Når vi ser ud, ser vi en levende blå, der dækker flere områder hele vejen igennem.

http://www.sko-rabat.com/
Sign In or Register to comment.