Nike Air Huarache Online Bestellen

image


Er is echter nog steeds hoop en vandaag bekijken we twee aankomende Nike Air Huarache Opruiming-kleurstellingen die er ontzettend veel uitzien alsof ze zijn geïnspireerd door de interessante en eclectische Nike ACG-esthetiek. Een Gold Leaf en Hyper Cobalt-combinatie sloot alle hints van kleur, maar die accenten waren oorspronkelijk te vinden op de Nike Mowabb. Gooi in een geperforeerde toebox en een agressief gespikkelde grijze tussenzool en deze look herinnert ons aan de afdruk van All Conditions Grear en nog wat.

Hoewel de onlangs voorziene Ultra Breeze Lemon Chiffon-versie perfect is voor het lenteseizoen, wordt de traditionele Nike Air Huarache Online Kopen behandeld in een ander lente / zomer-passend thema, dit keer in mica blauw. De kenmerkende constructie van de sneaker van textiel / mesh en premium lederen overlays wordt behandeld in de bepalende toon, omdat het ook een exotische slangenhuidachtige textuur draagt ​​voor extra flair. Uitgerust met zijn kenmerkende neopreen bootie build en bijpassende hielkooisysteem met het merk elastische band aan de achterkant, is het model bekroond met een frisse witte tussenzool eenheid en veelzijdige gom buitenzool.

Als aanvulling op de recent uitgelichte mica blauwe editie is deze zonsondergangtintvariatie van de populaire Nike Air Huarache Sale nl voor de lente van 2017. Met de roze / lichtoranje tint die hoofdzakelijk de gemengde materiaalconstructie bedekt - textiel / mesh en premium lederen overlays omvatten de bovenkant, die ook is ook uitgerust met zijn kenmerkende neopreen bootie build. Verder gedetailleerd met een bijpassend systeem met hielkragen en een witte, gemerkte elastische band, wordt het model op een frisse witte tussenzool en een veelzijdige buitenzool van gom bevestigd om het levendige profiel af te ronden.

Gemaakt door Mexicaanse sneaker ontwerper Christian Nahual, deze aangepaste versie van de Nike Air Huarache Sale Nederland is een eerbetoon aan de "Day of The Dead" vakantie en is voorzien van een Triple Black lederen bovenkant met skeletafbeeldingen op de tong en inlegzool. Mensen die een paar kopen, kunnen hun naam laten graveren op de linker hielkap. Nahual creëerde ook het aanstaande paar om de 10e verjaardag van de SN Dunk Low Day of The Dead te vieren.

Deze nieuwe colorway van de klassieke Nike Air Huarache Online Bestellen, ontworpen door Tinker Hatfield, krijgt een luxe uitstraling omdat het grootste deel van het bovenwerk bedekt is met een boterachtig legio groen suède. Neopreen raakt dan de kenmerkende sokachtige bootie samen met de tonale details op de veters en de hielkap. Hieronder zien we een contrasterende grijze tussenzool voor een verandering van tempo.

Klik hier voor meer informatie:www.breakerun.com

Sign In or Register to comment.