Nike Free te koop

image


De Nike Free Online Bestellen Inneva Woven II valt somber in de herfst met deze nieuwe donkerblauwe colorway. Nogmaals in een tonale presentatie zoals we die in eerdere releases hebben gezien, is de tweede versie van de Free Inneva geweven die wat suède bekleding toevoegt aan het ingewikkelde weefsel in Obsidian van boven tot onder met reflecterende strepen op de neus en hiel.

Goud is overal waar het gaat om sneakers deze zomer, inclusief op de nieuwe damesschoen van Nike, de Nike Free te koop Connect. De stijlvolle en functionele slip-on trainer met een flexibele vrije buitenzool die ideaal is voor cardio en circuits, krijgt de op Olympische Spelen geïnspireerde gouden medaille-makeover, met zijn eenvoudige mesh bovenwerk en elastische steunriem in zwart met gedurfde metallic goudkleurige Swooshes.

Samen met andere innovaties die vandaag zijn aangekondigd, introduceert Nike Free outlet de volgende generatie gratis technologie met de Free Motion RN Flyknit. Op basis van onderzoek dat onthult hoe de voet uitzet en inkrimpt bij impact met en liftoff van de grond, heeft Nike Running een gloednieuwe splaying tussenzool met geometrische driesterrenvormen ontwikkeld, die lijken op hoe het lichaam en de voet reageren tijdens het hardlopen. De zool is ook voorzien van een strategisch mengsel van twee-dichtheid schuimen samen gesmolten met behulp van warmte in plaats van lijm om gewicht en verspilling te verminderen.

Het is bijna tijd voor warm weer om terug te keren, wat betekent dat het ook tijd is om uit te kijken naar het uitbreken van al je favoriete zomer-sneakers - en natuurlijk een paar nieuwe toe te voegen aan je collectie. Hier is een ideale nieuwe zomersneakeroptie voor de dames, met de Free Inneva geweven van de vrouw in een schone en neutrale Pure Platinum / Wolf Gray-mix van draadsnaren aan de bovenkant.Nike Free Sale

Na het debuteren als een HTM-release (en op Mark Parker's voeten), is de Nike Free Korting Mercurial Superfly over de hele wereld verspreid als een GR-release in een aantal opwindende kleurstellingen. Dit nieuwe "Racer Blue" -paar heeft een Kyrie-vriendelijke Duke-houding met de blauwe, zwarte en witte compositie, maar het is de oversized Swoosh in een metallic zilver die deze een echte pop geven.

Je kunt de details bekijken op www.apparentshoe.com
Sign In or Register to comment.