Adidas NMD_R1 Factory Store Sverigeimage

Saker fortsätter att värma upp förAdidas NMD_R1 Factory Store Sverige eftersom den redan skrymmande nya siluetten kommer in i "Monochrome" -paketet. För att hålla sakerna rena och enkla presenteras NMD i två av dess mest mångsidiga och vad som borde vara dess mest populära färgvägar än, med tonala överdelar i svart eller vitt, parade med en vitvit såll, inklusive de tidigare kontrasterande EVA-mellansulainsatserna. Den snygga nya monokromspaketet för NMD_R1 sjunker denna torsdag den 17 mars på utvalda adidas Originals-återförsäljare globalt.

Adidas NMD_R1 Svarta outlet sverige skapades med tre klassiker från mitten av 80-talet i åtanke. Adidas Micropacer, Adidas Rising Star och Adidas Boston Super All tjänar som inspiration bakom denna modell medan de senaste tekniska framstegen av Primeknit (ibland) och Boost (alltid) hålls nere idag. Den strumpliknande övre och lätta, bekväma ritten har varit favorit favorit någonsin sedan introducerades och dessa tre färgvägar kan lägga till fler alternativ till någons garderob inom en snar framtid. En ljusblå och gul kombination ska göra UCLA-fans lyckliga, eftersom en skiffer som gråblå dominerar övre delen. Också tillgängligt är en enkel svart och kunglig att ta saker tillbaka till grunderna eller en ren marin och rödbruna.

Adidas NMD_R1 Butik Sverige är tillbaka med den nya "Bred Pack" slated för release senare i sommar. Adidas Originals har dominerat sommarmånaderna tack vare en smart kombination av andningsbara Primeknit uppers och den extra kudden som finns i varumärket Boost injiceras midsoles. Med de som adidas Ultra Boost Uncaged och Adidas NMD-serien går starka, är det inte så svårt att ta reda på varför vi ser en tre strips renässans de senaste fåtonerna.

Adidas NMD_R1 Grå Billigt rea"Bred Pack" använder två helt nya färgvägar av nätet adidas NMD R1, var och en i en bekant Chicago-esque nyans. Ett enkelt svart par använder en neoprenhälge för ökad komfort medan en djärv röd stänk på mellansolen. Den ovan beskrivna röda färgväggen är inversionen av det mer traditionella "Bred" -temat med en pulserande monokromatisk röd övre delning mellan neopren och nät. En svart svart nyans kontrasterar på mellansolen och yttersålen.

Adidas NMD_R1 outlet online sverige-serien har dominerat sommarmånaderna tack vare den perfekta kombinationen av antingen en andningsventilerad övre eller den alltid mångsidiga Primeknit komplett med ett heltäckande Boost-kuddsystem på mellansolen. Inspirerad av sådana trefoil-klassiker som den retro-futuristiska Micropacer och Boston Super, slog adidas in i något speciellt med adidas NMD-avtryck och nu ska vi se hur siluetten anpassar sig för den kommande Fall / Winter 2016 release slate med detta "Winter Wool" Collection.Sign In or Register to comment.