Adidas Campus Grå Billigimage

Dette paret har en full animalistisk teksturert øvre med shaggy materiale kledd i Grey, med off-white lær detaljering hele ferdig med en suede tungen for ekstra materiale. Du kan nå finne Adidas Campus Grå Billig "Animalistic" tilgjengelig nå i utvalgte forhandlere som Caliroots. Vi har sett den klassiske adidas Campus 80s silhuetten motta flere forskjellige stiler og utskrifter, men i dag deler vi adidas Campus 80s som kommer i en animalistisk strukturert bygg .Det er den nyeste Adidas Campus 80-tallet for å frigjøre den som har en premium svart suede øvre som sitter på toppen av en tonal mellomsåle ferdig med tonal skinn Tre Stripe merkevare, lær hælfane med gull trefoil detaljering og svart skinn fôr.

BAPE x Undefeated xAdidas Campus Lavest Pris koblet opp igjen denne gangen de vil debutere deres Campus Pack. BAPE x Undefeated x adidas Campus Pack inneholder en duo av farger en i svart og den andre i oliven, både med Camo og ruskind med UNDFTD og BAPE merkevare på bakhælene. Se etter at disse blir tilgjengelig 26. oktober 2012. Den nye Adidas Campus er omdannet til en vulkanisert modell. Denne skateboard-tre-stripe har en hvit / rød fargebane med berøringer av sort gjennom hele. Du kan nå finne paret ditt tilgjengelig på utvalgte adidas-kontoer som Premier.

Den japanske forhandleren Mita har slått seg sammen med Adidas originaler for å ta på disse Adidas Campus Kjøpe Online -tallet. Med en svart suede øvre med Universitetsrød lær tre-striber og hælfane mens Kalkgult holder mellomsålen sammen. Du kan nå finne disse på utvalgte adidas originalkontoer som Titolo.Dette siste helgen, på grunn av kick off av College Football; Major Sneaker Boutique i Washington DC slipper disse ADIDAS Campus 80-tallet "Georgetown" under kick off-helgen. De har en marine ruskind med Grey fleece aksenter for å beholde den tradisjonelle Georgetown Hoyas team colorway. Det har blitt sett med mange Sneakers som går med deres lagånd med flere høyskole idrettslag sett på noen fine spark. Gi oss beskjed om hva du synes og alltid rock med Sneaker Bar for daglige oppdateringer og nyheter.

Adidas Originals er satt til å frigjøre Adidas Campus Navy Kjøp Aqua og Gray fargeveier for menn og kvinner henholdsvis 15. juni 2017 på utvalgte adidas forhandlere. Den nyeste versjonen beholder Campus-modellens originale materialvei, med en nubuck øvre med skinn overlegg som serrated Tre Stripes merker og hæl panel. For menn, antar skoen en lys, sesongmessig nyanse gjennom en dristig Aqua øvre med kontrast. Hvite overlegg på toppen av en skarp Kremverktøy, mens kvinnens iterasjon tar en mykere tonal tilnærming, med en tonal Grå øvre topp på en ren, gjennomsiktig Icey Pink-verktøy. Ferdig med viktige detaljer, inkludert Campus branding på sidens side, er resultatet en forfriskende ta på en Tre Stripes-klassiker i noen uventede farger, akkurat i tide til sommeren. Ta en nærmere titt nedenfor og se etter begge Adidas Campus-fargeløpene for å bli tilgjengelige på 15. juni gjennom utvalgte forhandlere av Adidas Originals og online.

I et strengt klassisk tilbud, mottarAdidas Campus Rabatt en premium suede-konstruksjon over den øvre, med kontrastlær Three Stripes og hæl-tab detaljer. Tonalstitching detaljer gir struktur og definisjon, mens essensielle "CAMPUS" -bransjen på sidesiden fullfører klassikken. Tilbys i essensielle Core Black, Gray og Navy colorways på toppen av et skarpt, hvitt verktøy, resultatet er en feiring av et Three Stripes-ikon som er sant for sine røtter, gjennom og gjennom. Adidas Campus har vært opptatt så sent, og nå adidas Originals er å bringe tilbake tre adidas Campus OG colorways for juni måned.


Sign In or Register to comment.