Charles misslyckades också att väljas Juventus tröja

Marshall ofta förknippade med att lämna laget i sommar tillsammans, och nyheter från brittiska Liverpool barn tröja medier, "Daily Mirror", sade Marshall Mike Mussina är inte till salu, men släppa Marshall har en premiss, Red Devils vill införa Inter Vänster ving Pericic.

Marchal unga berömmelse, att spela i Manchester United fantastiska första säsongen, spelade 31 gånger i Premier League, gjorde 11 mål 4 assist, och även vissa medier som Marshall är nästa Henry fransk fotboll. Men Liverpool barn tröja med Red Devils tränare Jose Mourinho blir Marchal situation allt svårare i 2016-2017 säsongen, Marshall i Premier League speltid sjunkit från den första säsongen av 2632 minuter till 1558 minuter, och han Uppgifterna i Premier League är bara 4 mål och 6 hjälper. Förra säsongen, är Marshall fortfarande bänken, men spelade från bänken flera gånger i de tidiga ligamål, men med ankomsten av Sanchez i januari, Marchal helt ingen position, dess konkurrenskraft status föll också kraftigt, och så småningom hästen Charles misslyckades också att väljas för det franska landslaget för att delta i VM.

Från slutet av förra säsongen kommer det att finnas nyheter om att Marshall Juventus tröja kommer att lämna laget, och i sommarfönstret är nyheterna om att Marshall lämnar laget oändligt. Före detta kom Barcelona barn tröja Martial och Manchester United till Förenta staterna för att delta i försäsongen, men efter två vänskapsmatcher lämnade Martial Manchester United hem för att följa med sin flickvän. Medierna hörde också Mu Shuai på grund av nyheterna som Martial lämnade ilska.

Det finns indikationer på att möjligheten att lämna laget ett stort fönster bord, medan brittiska "Daily Mirror" ger också rapporten som sade media, Barcelona tröja inte Mourinho inte att Marshall är laget är inte till salu, Så länge ett lag tar ut 70 miljoner pund, kan Marshall lämna. Marchal är nu kött och potatis på transfermarknaden, Chelsea, Tottenham, Bayern München och Paris är intresserade av honom, Manchester United inte vill Marshall Premier rivaler inom laget, men vill skicka Marchal Gå till utlandet.

Dessutom finns det en förutsättning att sälja Marshall, Manchester United måste först komma till vänster Perisic i Inter Milan. Perisic är en enastående vänster ytter, bra korsar hans förmåga, möjligheten att ha en på en kritisk punkt, men kan också Endo skott, spelade förra säsongen 37 gånger i Serie A, scoring 11 Bollen hjälpte 9 gånger och gjorde 20 mål. I sommarens VM, är Kroatiens Ivan Perisic absolut viktigaste, spelade sju gånger, gjorde tre mål 1 assist, hjälpa laget vann VM tvåan.

I förra årets sommarfönster, Manchester United hoppas att införa Perisic, men 40 miljoner pounds erbjudande avslogs, och med Ivan Perisic lysa i VM kommer ytter vara värt cirka 60 miljoner pounds. Inter Milan att spela Champions League nästa säsong, medan Ivan Perisic kontrakt med Inter fram till 2022 i september förra året, så köp för Manchester United, är Inter Milan inte orolig. Men Nerazzurri också gjort förberedelser för att lämna Perisic, när svärdet lämnar laget kommer Inter vara att införandet av små eller stora Chiesa Florens, Paris, Mary.
Sign In or Register to comment.