Vásárlás Eladás Adidas originals cipő

Nos, mi van itt, az Adidas ultra boost egy újabb színes oldala. A Gazelle tüzet nyitott ezen a nyáron / ősszel, miközben továbbra is különböző színpályákon esik le, hogy lezárja az évt. A Gazelles legújabb párja egy puha Sky Blue kelmére van burkolva egészen a felső részen, a nyelv, a belső bélés, a vulkanizált gumi közbenső és a három csík az oldalsó paneleken. A nyelv és a sarok márkanevezése, valamint a csipkék szintén elkészültek az Égboltban, míg a Gazelle az oldalsó paneleken történő brandingelés aranyfólián készült, néhány pop számára.

Azt mondta, hogy része az adidas őszi / téli kollekciónak, nézze meg az adidas Gazelle tiszta prémium iterációját. Bár egyszerű az esztétikában és a designban, néha annál kevesebbet csinál, annál jobb. Az Adidas férfi fehér bőr felsővel kezdődik. A fehér bázist szépen kiemelik az arany márkák feljegyzései a paneleken és a nyelveken. További White látható a Three Stripes és a csipkék. Az alábbiakban megtalálja a klasszikus gumi talp, hogy segítsen neki, hogy az osztályos és prémium megjelenés. A cipő belsejében egy Tan bőrbélés található, amely szépen illeszkedik a cipő gumi talpjához.

image

Mostanra nem kell meglepődnünk, amikor az Adidas yeezy új színterét látunk, mert a retro adidas sziluett a tűzesetben már 2016 második felében van. A legújabb pár azonban az egyik legfényesebb, amit láttunk ebben az évben a felsőrészek többsége a Collegiate Gold sertésbőrből készült, míg a fekete ékezetek a nyelvre, a bőr belső borításával és a sarokrészével, a fűzőkkel és a három csíkkal jelennek meg az oldalsó paneleken. Az arany fólia márkázást is felkerült a "Gazelle" oldalfalra. Az adidas Gazelle folytatja forró vonalát új színes úton, hogy lezárja az év folyamát. A legújabb ajánlatok egyike a Color Stripe Pack, amelyet látsz, amely két a Gazelle párjai, amelyek mindegyiküket használják az összes bőr felsőrésszel.

Sign In or Register to comment.