Adidas EQT Aqua Rabatt

image

Nå er en støttespiller i adidas retrolinjen tilsynelatende å slippe inn i så mange nye colorways som klassikere som Adidas EQT Aqua Rabatt og Stan Smith, EQT Running Support er tilsynelatende her for å holde seg på lang tid. Det siste problemet er dette rene "Vintage White" -utseendet, laget i premium skinn, ruskind og mesh. Den tonale off-white øvre gir den perfekte sen sommer retro runner å legge til din rotasjon, som du kan gjøre nå ved å plukke opp et par på finere adidas Originals forhandlere som Sneaker Politics.

Du har sett det forhåndsvisning i "Triple White" og Triple Black "-varianter, og nå vil dø-harde fans av EQT-familien gjerne se den re-imagined EQT Support 91 vil også falle i en kjent fargeskjema med linjens ikoniske nyanse av grønt.Adidas EQT Lavest Pris-støtten kan være fullstendig oppdatert for moderne casual wear med en Primeknit-øvre (hvite og svarte versjoner er konstruert med mesh) i en strømlinjeformet silhuett, men denne fargebanen holder seg kjent med en blanding av svart, grått og EQT grønt på toppen av en hvit skumsål.

Den siste utviklingen av adidas EQT-serien,Adidas EQT Billig 91-16, er klar til å slå markedet på en stor måte med denne kommende, begrensede dråpen av en ren svart og hvit fargebane. Den moderniserte versjonen av det klassiske EQT-runner-design-DNA med en oppdatert mesh og smeltet syntetisk konstruksjon og en slankere silhuett er omtalt i denne kontrast-svart-hvite versjonen, som vil utgjøre eksklusivt hos ni adidas-konsortiehandlere over hele verden med 91 par tilgjengelig på hvert sted. Med i alt kun 819 par tilgjengelig over hele verden, gjør dette definitivt en av de mest begrensede utgivelsene til sneaker av året.

han Adidas EQT Kjøpe Online blir pen i rosa denne sommeren med denne tonale fargebanen. Og nei, de er ikke for damene, de kommer faktisk i menns dimensjonering for oss alle som er komfortable vår maskulinitet. Egentlig en del av en tre-fargebåndspakke av EQT Support med sammenfallende tonalfarveveier i svart og hvitt, denne pulserende rosa utgaven har en konstruksjon av høy kvalitet i ruskind og mesh med ingenting, men lys rosa fra topp til bunn. Den all-rosa utkikk etter EQT-støtten 93 forventes hos utvalgte adidas-forhandlere som begynner i juli.

Opplevelsen av Adidas EQT Blå Kjøphar sett en rekke 90-trykks ikoniske silhuetter, samt revolusjonerte stiler med moderne, slanke overflater som adidas EQT Support ADV kommer til å bli oppfylt. Paret klarer å bringe signaturbåndets merkevare på sidepanelet og redefinere EQT classic med en slanket hælkasse og yttersåle for et uformelt livsstil. Etter å ha fått en forhåndsvisning av "Triple White" -paret perfekt for sommeren, vet du at et kontrasterende "Triple Black" -par måtte være på vei. En forsterket pustbar nettbasen ser skjulte aksenter av reflekterende 3M land hele veien for å fremme førsteklasses finish. Ta en titt på mer av den nyeste Triple Black Adidas-utgivelsen nedenfor og hold deg innstilt for mer av tre stripes sommerutgivelsesskifer her på Sneaker News.
Sign In or Register to comment.