Adidas Ultra Boost Billigt

image

Adidas har brug for en frisk tilgang til sine helt hvide Adidas Ultra Boost Billigt-udgivelser, og tilføjede et lys i mørke buret til fjerde generationens version af løberen. Ultra Boost 4.0 er forhåndsviset her med sin nye Primeknit mønster og standard fuld -længde Boost pude opsætning. Ud over buret lyser den gennemskinnelige ydersål i mørket. Der er endnu ingen bekræftet udgivelsesdato for dette par, men det forventes at falde i løbet af første kvartal af 2018. Vi holder dig opdateret, når der er mere kendt. En af tre Adidas Ultra Boost's farveveje er sat til at falde sammen med hinanden. Dette par kommer i alt kernen sort. Med en sortbaseret Primeknit øvre, der sidder på toppen af ​​en hvid Boost sål. En generel udgivelse, pas på dem på udvalgte adidas-konti verden over i begyndelsen af ​​juni 2015.

Adidas tager lidt tid at fejre det kinesiske nytår igen på Ultra Boost med dette kommende par. Den farverige kombination lander på en Adidas Ultra Boost Billig med udskrevne snørebånd og et særligt tunge logo. Mens et Adidas Ultra Boost 3.0 "kinesisk nytår" -prøve er lækket før, ser det ud til, at dette set på billeder er en ny iteration med lidt mere farve på tå.Der er ingen sneaker udgivelsesdato på denne Adidas Ultra Boost, men det kinesiske nytår lander den 28. januar, så skoen skal starte rundt da. Parret ligner en "Triple Black" iteration af Ultra Boost 3.0, komplet med en blacked-out Boost mellemsål. Hvad der gør dette par skiller sig ud er det unikke mønster på sit bur, sort og hvidt snørebånd og iriserende dubraes, der viser butikens åbningsdato. Dette Concepts x Adidas Ultra Boost 3.0 "Friends and Family" er begrænset til kun 17 par tota

Udover Solar Red, vil løberen snart sport i en mellemsål i metallisk sølv. Udseendet er en udvidelse af den lige sølv Primeknit-konstruerede øvre, som er låst ind af en sort tæller. Mørkegrå Continental gummi håndterer ydersålen. Adidas fortsætter med at bruge Adidas Ultra Boost Købe Uncaged til at debutere nye farver med Boost-pude. Efter mange runder af lækager er Adidas endelig klar til at frigive sin to-sneaker "Run Thru Time" -pakke med Consortium Boost sko . Adidas Ultra Boost Mid ($ 210) og Energy Boost ($ 160), der udgør dette sæt, vil være tilgængelige den 19. juli. Farveveje, der anvendes på disse to par, hilser forskellige modeller fra Adidas 'arkiv, Boston Super og Marathon PR er referencerne her.

Adidas Ultra Boost Købe Danmarkhar også overflade i sølv, låst ind i et gennemsigtigt bur og sort hæltæller. Metallic Silver håndterer mellemsåldetaljerne, mens en sort Continental gummi sålhætter af udseende nedenfor. Sørg for at være en stærk mulighed for sommerrotationer. En anden "Triple White" Adidas Ultra Boost Uncaged er på vej til detailhandel. Stilet i hvid Primeknit, løberen har en lidt forhøjet krave, matte-færdig tæller og fuld længde Boost pude. Ultra Boost er noteret i sølv langs hælen. Mens modellen stadig kører stærkt, sørger adidas for, at de gør deres del for at holde Ultra Boost frisk fremad. Næsten næste år vil løberen præsenteres med en nydesignet Primeknit øverst. Resultatet er et Yeezy-lignende stribe mønster, der trækker nyt liv ind i silhuetten. Mænds og kvinders farveveje vil falde med halvt gennemsigtige bur, Boostpude og Continental gummi. Disse nye stilarter har i øjeblikket ikke en bekræftet udgivelsesdato, men forventes at falde i toppen af ​​2017. Klik på følg knappen ovenfor for alle Adidas Ultra Boost opdateringer.

Efter mange sociale medier drilleri, har Ronnie Fieg meddelt detaljerne for hans Kith Aspen sneaker udgivelser. Kith xAdidas Ultra Boost Udsalg og Response Trail Boost-design vil begge frigive fredag ​​den 23. december på alle Kith butikker på henholdsvis $ 220 og $ 160. Sneakersne frigiver online ved midnat EST den 23. december via Kith. Baseret på sneakers release-kalendere af butikshandlere vil disse stilarter også frigive på Consortium-konti en uge senere. Ultra Boost Mid i pakken er en helt ny silhuet, som Fieg udviklede med Adidas i brandets hovedkvarter i Herzogenaurach, Tyskland. Skoen kaster den traditionelle bur af Ultra Boost, mens den forlænger sin højde og giver et flerfarvet Primeknit-mønster. Ifølge Kith bruger Ultra Boost-stilen også en uldblendende Primeknit, der bevarer varmen bedre end den traditionelle Primeknit.Both of these styles are part af Fiegs Kith Aspen-program, en omfattende samling af vinter-klar gear manifesterer i Aspen med en særlig Kith pop-up.
Sign In or Register to comment.