Adidas Ultra Boost Rea Sverige

image

För att få ett nytt tillvägagångssätt för sina helt vitaAdidas Ultra Boost Rea Sverige-utgåvor, lade Adidas en glödande bur i fjärde generationens version av löparen. Ultra Boost 4.0 förhandsgranskas här med sitt nya Primeknit-mönster och standard full -längd Boost dämpning setup. Förutom buret lyser den genomskinliga yttersålen i mörkret. Det finns ingen bekräftad frisättningsdatum för det här paret, men det förväntas sjunka under första kvartalet 2018. Vi håller dig uppdaterad när mer är känt. En av tre Adidas Ultra Boosts färgvägar är inställda att falla tillsammans med varandra. Detta par kommer i alla kärnsvarta. Med en svart baserad Primeknit övre, som sitter på toppen av en vit Boost sål. En allmän release, se upp för dem på utvalda adidas-konton världen över i början av juni 2015.

Adidas tar lite tid att fira det kinesiska nyåret igen på Ultra Boost med detta kommande par. Den färgstarka kombinationen landar på en Adidas Ultra Boost 3.0 med tryckta snören och en speciell tunga-logotyp. Medan ett Adidas Ultra Boost Vapour Rosa Sverige"Kinesiskt nyttår" prov läckte innan ser det här på foten av bilder som en ny iteration med något mer färg på tået. Det finns ingen sneaker release datum på denna Adidas Ultra Boost, men kinesiska nyåret landar den 28 januari så skon ska starta runt då. Paret liknar en "Triple Black" -reaktion av Ultra Boost 3.0, komplett med en svärrad Boost mellansåla. Det som gör det här paret sticker ut är det unika mönstret på buret, svartvita repsnöret och iriserande dubraes som visar butikens öppningsdatum. Detta begrepp x Adidas Ultra Boost 3.0 "Vänner och familj" är begränsad till endast 17 par tota.

Förutom Solar Red, kommer löparen snart att sporta i en mellansula i metalliskt silver. Utseendet är en förlängning av den lika silver Primeknit-konstruerade övre, som är låst in av en svart räknare. Mörkgrå Continental gummi hanterar yttersålen. Adidas fortsätter att använda Ultra Boost Uncaged för att debutera nya färger med Boost-dämpning. Efter många läckor är Adidas äntligen redo att släppa sin två-sneakers "Run Thru Time" -paket med Consortium Boost-skor .Adidas Ultra Boost Billigt Sverige ($ 210) och Energy Boost ($ 160) som utgör denna uppsättning kommer att finnas tillgänglig den 19 juli. Färgvägarna som används på dessa två par hylder olika modeller från Adidas arkiv, Boston Super och Marathon PR är referenspunkter här.

Adidas Ultra Boost Tent Gröna Billigt Onlinehar också uppstått i silver, inlåst i en genomskinlig bur och svart hälräknare. Metallic Silver hanterar mellansula detaljer, medan en svart Continental gummi sålar lock utifrån utseendet nedan. Säker att vara ett starkt alternativ för sommarrotationer, är en annan "Triple White" Adidas Ultra Boost Uncaged på väg till retail.Styled i vit Primeknit, löparen har en något höjd krage, matträknad räknare och full längd Boost-dämpning. Ultra Boost noteras i silver längs hälen. Samtidigt som modellen fortfarande är stark, adidas ser till att de gör sin del för att hålla Ultra Boost fräscha framåt. Nästa år kommer löparen att presenteras med en nyutvecklad Primeknit övre. Resultatet är ett Yeezy-liknande stripmönster som andas nytt liv i siluetten. Mäns och kvinnors färgbanor kommer att falla med halvtransparenta burar, Boost-dämpning och Continental gummi. Dessa nya stilar har för närvarande inte ett bekräftat datum för utgivning, men förväntar sig en nedgång i början av 2017. Höger följer knappen ovan för alla adidas Ultra Boost uppdateringar.

Vad skulle enAdidas Ultra Boost Clear Granite Köpa vara utan ett "Triple White" -kik in där någonstans? För Ultra Boost 3.0 slår Three Stripes det populära utseendet på modellen en gång till. Förhandsvisningar av den här skonpåverkan tidigare i 2016, med en fot på foten som dyker upp några veckor tillbaka. Tillgänglig nu är de officiella produktbilderna av sneaker, som har mindre vit än tidigare design av denna ilk tack vare de grå bitar som är tillåtna i övre Primeknit. Den här "Triple White" Adidas Ultra Boost 3.0 ser inte ut för att släppas förrän 2017. Titta på information om sneakers release datum på skon här på Sole Collector.

Comments

Sign In or Register to comment.