Nike Air Force 1 Goedkoop
image

Het lijkt erop dat een nieuwe slangenhuidversie van de Nike Air Force 1 Goedkoopnu op de sneakerplanken glijdt. Deze keer is het de Air Force 1 Mid die een stijlvolle slangenhuid-makeover krijgt, die te zien is in een volledig zwart pythonleer gewikkeld rond een standaard, gladde leren voet voor een textuurcontrast, allemaal boven een witte zooleenheid. De "Black Python" Air Force 1 Mid is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Nike Sportswear-winkels, dus verwacht ze binnenkort hier in de Verenigde Staten.

Beroemd geworden door Charles Barkley in 1992, is de Nike Air Force 1 Nederland ongetwijfeld een all-time klassieker in de geschiedenis van Nike Basketball. Je zag de "Olympische" colorway gedragen door Barkley tijdens zijn dominante periode met het Dream Team eerder deze zomer terugkomen, en nu is een andere essentiële look terug: de originele zwarte, witte, rode en blauwe versie. Oorspronkelijk gemaakt als een kleurenschema door voor Sir Charles om te dragen met de Philadelphia 76ers, werd de rood, wit en blauw geaccentueerde colorway nauwelijks gebruikt door Barkley na geruild te zijn naar de Phoenix Suns aan het begin van het seizoen '92 -93. Of Chuck ze nu veel droeg of niet, er is geen twijfel mogelijk dat deze klassieke look in de collectie van een echte Nike Basketball sneaker-fan zou moeten zitten.

De iconische Nike Air Force 1 Online Kopen van Bruce Kilgore heeft onlangs een flink aantal updates meegemaakt, van de nieuwe Flyknit-constructie tot Ultra-buitenzoolgereedschappen die dat vintage gewicht hebben verlaagd, gezien de drie decennia run van de schoen als lifestyle-go-to. Het nieuwste Nike Air Force 1 Mid-paar is een casual bijna-wit-alles, maar in plaats van de iconische wit-witlook, wisselt de bovenste in een licht been voor een kleine verandering.

Debuteren in Complex Con dit komende weekend is de Anti Social Social Club x Nike Air Force 1 Opruiming , beperkt tot slechts 24 paar. Met het merklogo op de hiel en "GET WEIRD" op de aangepaste tonglabels, wordt deze Air Force 1 Low verloot tijdens beide Complex Con-evenementendagen (12 paar per dag). Dit is slechts een van de AF1-gecentreerde verhaallijnen die gaande zijn in het weekend, omdat Nike klaar is om de SF-AF1 in de witte colorway te debuut en samen te werken met Stadium Goods voor een enorme liquidatie van Air Force 1-klassiekers. Blijf op de hoogte voor meer ontwikkelingen als we dit inaugurele Complex Con dit weekend bezoeken.

Nike heeft de krachten gebundeld met de SagerStrong Foundation, het TNT / Bleacher Report en Auction Cause om hulde te brengen aan de legende van Craig Sager, de telg van basketbal. Zijn scherpe commentaar gecombineerd met zijn gedurfde kleding op het scherm en passie voor hoepels heeft van Sager een favoriet bij NBA-fans en spelers gemaakt. Geïnspireerd door Craig's iconische stijl en hang naar gedurfde prints en kleuren op zijn onberispelijke pakken, heeft het NIKEiD-team dit ongelooflijke Nike Air Force 1 Kopen-ontwerp gemaakt met paisley-prints en levendige tonen om de energie van Sager te weerspiegelen.
Sign In or Register to comment.