nike air max 1 jewel suede

image

Den mest ikoniske nike sko tilbud af vores tid, Air Max 1 OG 2017 Red vender tilbage. Det var den sko, der startede det hele, og Air Max 87 var den første sko med den synlige Nike Air. 1987-designet er fortsat rigtigt, med de vigtigste funktioner i den synlige luftenhed, blødt hvidnet og klassisk rød funktion til mudderet, branding og Swoosh.

Nike genudgiver en 1997 farveway, nike sko dame udsalg. Disse sneakers har den klassiske stil i den første Air Max med en premium læderoverdel, der tilføjer nye detaljer som den gennemsigtige sål med et overdimensioneret logo, blå detaljer i spyddet og den lille prægede swoosh, der giver navnet til skoen.

Selvom ""Air"" først blev nike sko herre outlet implementeret i en sneaker i 1979 (med Nike Tailwind), tog det ikke rigtig afsted, før Tinker Hatfield besluttede at vise teknologien med et synligt vindue. Air Max 1 blev født, og resten er historie. Se vores video og fejre 30 års Air med gamle og nye Air Max 1-modeller.

I tilfælde af at du har glemt, er 2017 30-årsdagen for nike air max 1 jewel suede. Den store Air Max Day-fest, der omfattede genudgivelsen af ​​atmos x Air Max 1 samt ""Master"" -udgaven virker som for mange år siden, men Nike har pumpet nogle top-hylde farveveje af den originale Air Max sko.

http://www.kicksonhe.com/
Sign In or Register to comment.