Nike Air Force 1 Dames Wit Bestellen goedkoop

image

Debuteren in Complex Con dit komende weekend is de Anti Social Social Club x Nike Air Force 1 Low, beperkt tot slechts 24 paar. Met het merklogo op de hiel en "GET WEIRD" op de aangepaste tonglabels, wordt deze Nike Air Force 1 Dames Wit Bestellen goedkoop verloot tijdens beide Complex Con-evenementendagen (12 paar per dag). Dit is slechts een van de AF1-gecentreerde verhaallijnen die gaande zijn in het weekend, omdat Nike klaar is om de SF-AF1 in de witte colorway te debuut en samen te werken met Stadium Goods voor een enorme liquidatie van Air Force 1-klassiekers.

Het eersteklas suède bovenwerk maakt gebruik van een vlasbasis met tinten barokbruin die op de Nike Air-branding op de tong en de hiel landen. Een klassieke gom-buitenzool past bij de algehele Timberland-geïnspireerde esthetiek voor de perfecte look voor dit herfst- / winterseizoen. Bekijk gedetailleerdere foto's van de Nike Air Force 1 Blauw Online Kopen Flax hieronder en we houden je op de hoogte met betrekking tot eventuele restpunten van staten hier op Sneaker News.

Olijfgroen is zeker in deze herfst in de sneakerwereld, omdat het lijkt alsof elke sneaker onder de zon zijn eigen gedempte groene weergave krijgt. Nu lijkt het erop dat de Nike Air Force 1 Zwart Goedkope echte geen uitzondering op de olijfbeweging zal zijn, met deze nieuwe colorway met een 'Cargo Khaki' suède bovenwerk. De look blijft traditioneel met een klassiek tweekleurig kleurenblok in groen suede met witte accenten voor de Swooshes en tussenzolen.

We weten al dat Nike Sportswear van plan is om een ​​Nike Air Force 1 Bestellen Kopen "Reflective Camo" op Black Friday uit te brengen met een volledig bovengrondse en zwarte tussenzool in bossiehout, maar de camo regeert bovenop het iconische basketbalsilhouet van Bruce Kilgore gaat verder met een gloednieuwe Nike Air Force 1 Laag vanaf 19 november. De Nike Air Force 1 reflecterende Desert Camo neemt de zandige tinten inheems in de woestijn troopers met accenten van bruine en cargo kaki om de tong, tussenzool en voering te evenaren, maar dingen worden echt interessant wanneer het licht weerkaatst op het bovendeel.

Nike heeft de krachten gebundeld met de SagerStrong Foundation, het TNT / Bleacher Report en Auction Cause om hulde te brengen aan de legende van Craig Sager, de telg van basketbal. Zijn scherpe commentaar gecombineerd met zijn gedurfde kleding op het scherm en passie voor hoepels heeft van Sager een favoriet bij NBA-fans en spelers gemaakt. Geïnspireerd door Craig's iconische stijl en hang naar gedurfde prints en kleuren op zijn onberispelijke pakken, heeft het NIKEiD-team dit ongelooflijke Nike Air Force 1 lage prijzen-ontwerp gemaakt met paisley-prints en levendige tonen om de energie van Sager te weerspiegelen. Er zijn slechts 100 paren beschikbaar en deze worden geveild in de Verenigde Staten via Bleacher Report en Auction Cause, waarbij een deel van de opbrengst naar de SagerStrong Foundation gaat.
Sign In or Register to comment.