Nike Air Max 1 Gum Light Brown Factory Store Sverige

image

Fallet har fört oss nya färgvägar som matchar bättre med årstiden. Som du kan se ovan kommer den lätta löparen i tre tonala färgvägar av Neutral Olive, Triple Black och Team Red. Alla tre paren har Flyknit uppers med Hyperfuse overlays för hållbarhet. Något nytt som Nike har gjort för dessa par är att lägga en vattenavvisande "Defender" -beläggning till Flyknit för att hålla fötterna torra Nike Air Max 1 Gum Light Brown Factory Store Sverige.

Som avbildad draperar den definierande tonen helt och hållet sneakers hela övre på ett underdimensionerat skimrande sätt, medan den monokromatiska grå nyansen kompletteras med svarta accenter som är framträdande på innerfodret, snören, ögonlocken och delar av yttersålen. Dessutom är premium läder övre detaljerad med präglade perforeringar hela för ett mer distinkt utseende Nike Air Max 1 Oatmeal Butik Sverige.

Kvinnornas Nike Air Max 1 Vita Online Sverige får en premiumuppdatering under hösten 2016, eftersom den behandlas i en höstlig finish av mahogny / night maroon.With de definierande tonerna blandas helt över hela det övre metalliska sättet, är resultatet ett djärvt, men öga -övergripande profil övergripande som avger skimrande känsla och nyanser i olika blixtförhållanden. Dessutom är komponenten detaljerad med präglade perforeringar hela för ett mer distinkt utseende.

Flaunting en djup burgundy finish som blandar lila, team röd och svart helt och hållet för ett djärvt, men iögonfallande färgschema, är modellen också definierad av sin vävda konstruktion som möjliggör tillräcklig ventilation och lätt komfort. En matchande Ultra Midsole och Nike Air Max 1 Grossist Sverige dämpningsenhet solidifierar sin ikoniska profil intakt.Revolverad med en flätande övre som ger andningsförmåga, stretch och stöd där du behöver det mest, är Ultra-mellansolen kärnad i riktade områden för minskad vikt utan att ge hållbarhet, samtidigt som den kombinerar den ikoniska Max Air-hävarmen för utmärkt dämpning.

Skon börjar med en brons färgad jacquard konstruerad övre vackert accenterad av träffarna av Bourgogne noteras i områden som foder, varumärke och snören. Att ge skon lite en snygg look är det ovannämnda punktmönstret placerat över brons övre. Nedåt hittar du Air Max 1-sula i vit för att runda ut huvudfunktionerna på skon.Ansluta till olivfamiljen kommer detta fall att vara Nike Air Max 1 Prism Rosa Köpa Online. Denna lättare och bekvämare version av Air Max 1 som släpptes tidigare i år blir täckt i en Neutral Olive Upper kombinerad med Black and Sequoia accenter. Ytterligare svart hyperfuse ses på stänkskärmen för hållbarhet och stöd.

Sign In or Register to comment.