All købe Nike Air Max 2017 sko Out Flyknit

Zoom All Out Low er den laveste version af Nike's nye og populære serie. Det bevarer de fleste af de væsentlige træk ved den originale All købe Nike Air Max 2017 sko Out Flyknit, men det gør væk med den soklignende midterste krave. Forskellige livlige farveveje forøger sin visuelle stil. Det har også et moderne design, der er sikker på at appellere til løbere og afslappede skoentusiaster.

I stedet for det vævede tekstil, kendt som Flyknit, udnytter denne version faktisk konstrueret mesh. Det er blødt, fleksibelt og åndbart. Det er også holdbart. Dynamiske Flywire kabler tilsluttes direkte til skoene. De hjælper med at gøre dækningen mere sikker og mere tilpasset brugerens præference.

Cushlon er et skummateriale i fuld længde, og den bruges som den vigtigste underfoddæmpningsplatform til Nike Zoom All Out Low. Det er støttende, lydhør og fjendtlig. Fodangreb er mere komfortable, og start er mere effektivt på grund af det. En trykluft enhed kaldet Zoom Air er placeret under hovedpude skum og det er synligt for øjnene. Det er ¾ længden af ​​platformen og det giver øget dæmpning og lydhørhed.

Ydersålenheden i Nike Zoom All Out Low gør brug af en gennemskinnelig gummiforbindelse. Det gør undersiden af ​​skoen mere visuelt tiltalende. Det fungerer også godt, fordi det er ansvarligt for at levere trækkraft og beskyttelse til løberen. Det er ævle design og tilstedeværelsen af ​​ikke-fremtrædende gribende lugs forbedrer trækkraften på vejene.

Sign In or Register to comment.